OM OS

En kort præsentation af os som firma

Advokatfirmaet Brix & Burmeister din garanti for den højeste juridiske rådgivning

Fra vugge til grav oplever vi alle livets udfordringer og glæder. I de største og mest skelsættende øjeblikke af vores liv, vil der i mange tilfælde opstå juridiske problemstilligner som skal løses her og nu inden man kan komme videre i livet. Det kan fx være når man bliver gift, hvis ens forældre dør eller man skal købe et nyt hus. Det er svært at holde fokus, når sådanne overvældende situationer opstår og der er derfor mange som ikke får juraen på plads, hvilket komplicerer tingene yderligere.

Derfor er det sikrest at kontakte en advokat, så der kan blive taget hånd om alt det juridiske inden der går noget galt. Vi følger dig både i sorger og glæder, og vi tager udgangspunkt i din aktuelle situation. Vi vil samtidig garantere dig som kunde at du altid – helt uforpligtende – kan kontakte os, uanset hvilken juridisk problemstilling du står overfor.

Du vil opleve, at du trygt kan overlade dine juridiske problemer i vores hænder, så du har tid og overskud til at fokusere på det der har betydning for dig. Kontakt os i dag, og du vil med det samme opleve, at vores medarbejdere vil gå utrolig langt for dig og din sag – Velkommen til Advokatfirmaet Brix & Burmeister.

MÅLÆTNING

Vores målsætning er igennem tæt samarbejde med vores klient, at finde den bedste løsning på problemstillingen, både økonomisk og personligt.

AFREGNING

Vi giver dig altid en estimeret pris på opgaven og skulle det modforventning ske, at timeforbruget skrider, kontakter vi dig straks og sammen finder vi en løsning du er tilfreds med.

ERHVERV

Vi har dybdegående erfaring fra store advokatkontorer, hvor vi blandt andet har beskæftiget os med erhvervsjura. Vi er kompetente til at løse de fleste problemstillinger der kan opstå i forbindelse med erhvervsvirksomhed.

VISION

Det er altafgørende for os, at du får den bedst mulige rådgivning til en fair pris.

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR