Ansættelsesret

Jeepers this one lurid some jeez squid this.

Det er som ansat er det en jungle at finde rundt i alle de forskellige regler og paragrafer der findes for dig som ansat. Din arbejdsgiver har typisk prøvet det her mange gange før, og derfor kan du let stå med den tvivl om arbejdsgiveren overholder den fastsatte lovgivning. Vi har sat alle reglerne i system, og kan tilbyde et helt unikt overblik til dig som ansat. Hvis du mener du er blevet fyret uberettiget eller hvis du er i tvivl om din arbejdsgiver overholder ferieloven, så kan vi hjælpe dig med at få styr på dine rettigheder som ansat. Hvis du ved din arbejdsgiver har ordnede forhold og styr på lovgivningen, bliver du også gladere for at gå på arbejde. Lad os gennemgå din ansættelseskontrakt, så er du garanteret at der ikke er fejl i den.

Vi kan ligeledes være behjælpelige med gennemgang af direktørkontrakt m.v.

Kontakt os gerne i dag, hvor vi helt uforpligtende vil høre om dine udfordringer med din arbejdsgiver, og rådgive dig så du kan slippe dine bekymringer om dine ansættelsesforhold.

Kontakt os

hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt Os

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR