Ejendomshandler

Køb af en bolig, hvad enten det er

Køb af bolig (ejendomshandler)

Køb af en bolig, hvad enten det er andelsbolig, ejerbolig eller ejerlejlighed, er for de fleste mennesker den største økonomiske investering de foretager sig i deres liv. At lade en advokat rådgive og gennemgå købsaftalen er ikke kun klogt, men en sikkerhed for dig som køber. Når du har sikret dig et advokatforbehold i købsaftalen, så har du så og sige en gratis fortrydelsesret, hvis advokaten finder ting som ikke kan accepteres af dig som køber. Det kan fx være tinglyste servitutter som sælger har “glemt” at fortælle om, eller hvis havens areal er større i virkeligheden end den er på matrikelkortet. Dette kan give potentielle problemer med naboer, kommunen eller skattevæsenet hvis de opdager disse fejl, og erstatningskrav der kan være helt uoverskuelige.

Hvis du ikke har et advokatforbehold koster det typisk 1 % af købesummen for dig som køber hvis du senere fortryder dit køb. Det kan blive en dyr post, som du ikke får noget ud af. Du undgår alt dette, ved at lade advokaten stå for gennemførelse af hushandlen. Husk også på, at en ejendomsmægler der tinglyser skøder, ikke kan være en uvildig rådgiver på samme tid. Der er helt grundlæggende en interessekonflikt for ejendomsmægleren. Når en advokat har gennemgået købsaftalen, er advokaten yderligere dækket af dennes forsikring. Som køber er du derfor dækket økonomisk ind.

Derfor er vores klare anbefaling at uanset hvem du benytter som advokat, så er det klogeste valg, ALTID at kontakte en advokat inden du skriver under på en købsaftale. Det kan koste dyrt at lade være, og hvorfor leve med den usikkerhed, når man for et forholdsvist lille beløb kan fjerne al usikkerhed ved køb af bolig og få uvildig rådgivning på samme tid. Det er ikke det rigtige sted at spare et par tusinde kr.

Vi tilbyder fuld gennemgang af en hushandel fra start til slut, herunder tinglysning af skøde og gennemgang af købsaftale. Vi har mere end 30 års erfaring med hushandler, og kan derfor sikre dig en tryg gennemførelse af købet, så al usikkerhed forsvinder. Vi gennemfører hele processen i dit tempo og på dine betingelser, alt efter hvad du har det bedst med og du kan altid få fat i os. Vi er yderst bekendt med hvor stressende og nervøs man kan være under en hushandel.

Kontakt os gerne, hvor vi helt uforpligtende kan give dig en pris på gennemgang og berigtigelse af din ejendomhandlen.

Kontakt os

hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt Os

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR