Testamenter og ægtepagter

Et ægteskab er for mange at

Når man indgår et ægteskab, følger der en række privilegier med, som man måske ikke selv er helt klar over. Af den største betydning får man det man kalder fælleseje, hvis ikke man har aftalt andet imellem sig. Det betyder i korte træk, at alt hvad din partner ejer og alt hvad du ejer er i fælles om. For mange par der skal giftes, kan det give rigtig god mening at overveje at indgå en ægtepagt inden bryllupsklokkerne slår. Der er mange forskellige variationer og muligheder man kan aftale i forbindelse med indgåelse af en ægtepagt. Det vigtigste er at aftalen den bliver tinglyst, så den har juridisk værdi.

Hvis det skulle ske, at en af parterne går bort, kan ens familie stå med mange udfordringer efterfølgende. Et testamente er løsningen, og det er naturligt når man skal giftes at få oprettet et sådan ved samme lejlighed. Hvis ikke man ønsker at blive gift kan det endda give endnu større mening at få lavet et testamente. Ens vilje vil ske fyldest, og man er i langt større grad selv herre over hvem der skal arve ens formue. Det kan sikre ens nuværende familie og man undgår stridigheder blandt de personer man efterlader sig. Når man laver et testamente, vil familien således være bundet af testamentet, og lange stridigheder og omkostningstunge retssager kan undgås.

Vi kan tilbyde udformning og tinglysning af alle ægtepagter og testamenter. Det er meget individuelt hvad hver enkelt familie bør vælge, og derfor gør vi meget ud af at stille alle de mulige scenarier op, og sikre at du som kunde er helt klar over hvilke juridiske konsekvenser netop denne løsning giver dig og din familie.

Kontakt os gerne idag, hvor vi helt uforpligtende kan redegøre for hvilke muligheder du har for indgåelse af ægtepagt eller udformning af testamente.

Kontakt os

hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt Os

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR