Rets- og voldgiftssager

Er du blevet stævnet af en virksomhed

Er du blevet stævnet af en virksomhed, ønsker du at anlægge sag mod fx din tidligere arbejdsgiver eller var huset du lige har købt ikke som forventet? Der er mange relationer i livet som kan ende ud i en konflikt som man ønsker at få afgjort ved en domstol. Hvis ikke man er enig i det krav der bliver rettet mod en, skal man hurtigst muligt søge professionel hjælp. Hvis man mener man er berettiget til noget, kan en stævning være løsningen for at få ret.

En konflikt skal som udgangspunkt altid i første omgang forsøges at blive løst i mindelighed eller ved en forligsmæssig løsning. Hvis dette ikke er en mulighed, står vi klar til at føre sagen hele vejen gennem retssystemet sammen med dig. Vi har erfaring fra mere end 200 retssager, hvor størsteparten er vundet. Vi vil ikke føre sager der på forhånd er tabt, hvilket er årsagen til vores høje vinderprocent. Vi rådgiver altid om mulighederne for at vinde, så du har det bedste beslutningsgrundlag til at fortsætte sagen eller stoppe mens legen er god. Vi vil selvfølgelig gerne føre sager der ikke før har været prøvet i retssystemet, og som har principiel karakter.

Kontakt os gerne for et møde hvor vi helt uforpligtende vil vurdere din civilretlige sag, og uddybe hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt Os

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR