Skilsmisse

Hvis du står i en skillsmisse situation

Hvis du står i en skillsmisse situation, kan det være meget skræmmende at tage skridtet fuldt ud. En skilsmisse kan være hårdt for familien. Med hjælp fra os, kan vi lette den tunge vej, og få opløst ægteskabet på en anstændig måde. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at processen bliver så skånsom som muligt.

Det afgørende er, at de to tidligere ægtefæller bliver enige om vilkårene for skilsmissen. Det kan fx være betaling af ægtefællebidrag. Herudover kan der komme en række relaterede problemstillinger som hvem der skal have forældremyndigheden over fælles børn, hvem der fortsat kan blive boende i det fælles hus og hvordan bodelingen skal foregå.

Vi kan tilbyde at stå ved din side i denne svære situation. Vi kan repræsentere dig i Statsforvaltningen og vil forhandle på dine vegne i forbindelse med vilkårene for opnåelse af skilsmissen, således at du bliver stillet bedst muligt. Den optimale løsning må være at man i mindelighed bliver enige om vilkårene. Hvis dette ikke kan lade sig gøre i Statsforvaltningen, vil sagen bliver overført til retten, hvor vi naturligvis også vil repræsentere dig.

Kontakt os gerne idag, hvor vi helt uforpligtende kan uddybe hvad det er vi kan hjælpe dig med i denne svære situation.

Kontakt os

hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt Os

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR