Skadeserstatning

Er uheldet ude og du bliver pådrage

Er uheldet ude og du bliver pådraget en skade, vil du i mange tilfælde være berettiget til erstatning. Det kan fx være i forbindelse med trafikulykker, en arbejdsskade, skade efter fejlbehandling eller du har været udsat for fysisk eller psykisk vold. Vi hjælper dig hele vejen igennem systemet med dine rettigheder og kæmper for din sag.

Der er mange forskellige administrative organer man skal igennem for at kunne få erstatning, fx Arbejdsskadestyrelsen, Patientskadeankenævnet eller Erstatningsnævnet. Det kan være bøvlet selv at skulle kæmpe mod systemet når man i forvejen er kommet til skade, hvor man ikke har det store overskud. Derfor kan vi hjælpe dig med at få et overblik over din konkrete situation, så du får den erstatning du har ret til.

Vi kan indbringe din erstatningssag for det rette myndighed, og gå i flæsket på forsikringsselskabet der tøver med at udbetale din retmæssige erstatning. Vi vil støtte dig på alle måder igennem forløbet, der forhåbentligt gerne skulle ende ud med en erstatning til dig.

Kontakt os gerne idag, hvor vi helt uforpligtende kan redegøre for hvilke muligheder du har for at få skadeserstatning.

Kontakt os

hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt Os

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR