Strafferet

Bliver du anklaget for et strafbart

Bliver du anklaget for et strafbart forhold, er en advokat altid den bedste forsvarer for dig. Det kan være skræmmende at blive anklaget for noget man ikke har gjort, eller blive konfronteret med falske anklager. Uanset om du har begået noget strafbart eller ej, er du på baggrund af retssikkerhedsmæssige principper garanteret en person der kan forsvare dig. Du bør allerede kontakte en advokat inden du udtaler dig til politiet.

OBS: Det står dig frit for, hvem du ønsker der skal være din forsvarer. Du er altså ikke tvunget til at vælge den beskikkede advokat.

Du er ligeledes som anklaget sikret en række rettigheder, som vi sørger for bliver overholdt. Vi er med til alle afhøringer, og repræsenterer dig ved retsmøder ved domstolene og hjælper dig hele vejen igennem systemet. Hvis du bliver frifundet kan du være berettiget til erstatning, dette hjælper vi dig selvfølgelig med at søge om.

Kontakt os, hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt os

hvis du er anklaget, sigtet eller tiltalt for noget strafbart, og vi vil smide hvad vi har i hænderne for at hjælpe dig.

Kontakt Os

Advokatfirmaet Brix & Burmeister ApS

+ 45 21 95 38 30

kontakt@brix-burm.dk

KONTAKTFORMULAR